Browar Trzech Kumpli

      Brak komentarzy do Browar Trzech Kumpli

Jesteśmy browarem rzemieślniczym z siedzibą w Tarnowie. Na pierwszym miejscu zawsze jest dla nas nasze piwo, które warzymy wyłącznie z naturalnych​ składników ​- ​wod​y​, słodu​, chmiel​u​ i drożdż​y​.

Jesteśmy bardzo wymagający w doborze surowców. Muszą być pierwszej świeżości. Zwłaszcza chmiel to nasze oczko w głowie, ponieważ to na nim opiera się wspaniały aromat piw Trzech Kumpli. Nasze piwa powstają bez pośpiechu i z uwagą, w tempie, w jakim pracują drożdże. Dajemy ​tym małym żyjątkom tyle czasu, ile potrzebują, by zbliżyć nasze piwa do perfekcji.

 

Więcej o browarze:
Przymiotnik “lotny” pozostanie w naszej nazwie do momentu, w którym zbudujemy własny browar – taki, który spełni wszystkie nasze oczekiwania. Póki co od kilku lat zbieramy doświadczenia – warzyliśmy już w pięciu różnych browarach, co było i wciąż jest fascynującą lekcją. Obecnie warzymy swoje piwa w Żywcu, w browarze rzemieślniczym Zapanbrat.

Piwowarstwo to dla nas nieustający rozwój i poszukiwanie – każdego dnia uczymy się czegoś nowego, co staramy się wykorzystać podczas kolejnych warzeń. Chcemy, by każda następna warka była lepsza od poprzedniej. Naszą ambicją jest szczycić się piwem na światowym poziomie.
Warzymy piwo, którego sami chcielibyśmy się napić i którym z dumą chcemy dzielić się z innymi.

Warzymy co lubimy
Załoga Trzech Kumpli

FB i WWW

Recenzja piw na blogu:
Trzech Kumpli, Double Blackcyl Trzech Kumpli, Gose z mango i marakują Trzech Kumpli Oaty pan-ipani-wheat-ipaTrzech Kumpli Pils Pinta & Trzech Kumpli, Silver Star alk. 6.5% taura-trzech-kumpli
Share Button

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.